Livsmedel.se

LivsmedelsFöreningen och Livsmedel i fokus

Branschguiden

Det effektiva branschregistret till hela livsmedelsindustrin.

Branschguiden är platsen där köpare hittar säljare. Guiden publiceras både i tidningen Livsmedel i fokus och här på livsmedelifokus.se. Vill du att även ditt företag ska finnas med i guiden, läs mer under fliken Annonsera hur du går till väga.

För att ändra uppgifter mailar du: kundtjanst@hakonmedia.se

Kategorier

Resultat

 • AAK Sweden AB
  AAK Sweden AB

  AAK Sweden AB

  AAK AB, tidigare AarhusKarlshamn AB, är ett svenskt kemiföretag som tillverkar vegetabiliska oljor. AAK förädlar vegetabiliska oljor till specialprodukter som möter kundernas högt ställda krav och i samverkan med dem utveckla ledande globala positioner med bra lönsamhet. AAK ska vara förstahandsvalet för kunder som för sin produktion är beroende av vegetabiliska oljor av hög förädlingsgrad. Detta har gjort AAK till världens ledande tillverkare av vegetabiliska specialfetter. Produkterna används som ersättning för mjölkfett och kakaosmör, transfria lösningar för fyllningar i choklad- och konfektyrprodukter samt inom kosmetikindustrin. Råvarorna hämtas från bland annat Asien och Västafrika. AAK engagerar sig för en hållbar utveckling och är en av initiativtagarna till RSPO, Round Table for Sustainable Palm Oil, och GreenPalm Ltd. Därigenom bidrar AAK till att palmoljan utvinns endast genom en naturlig utveckling av jordbruket utan rovdrift. AAK:s produkter kommer från växtriket och är förnyelsebara. Det innebär en minimal belastning på miljön.
  Adress: Västra Kajen
  Postadress: 374 82 KARLSHAMN
  Telefon: +46 454 82000
  Fax: +46 454 828 20
  E-post: info@aak.com
  Hemsida: www.aak.com
 • Ab Hanson & Möhring

  Ab Hanson & Möhring

  Att handla med salt har alltid varit en känslig historia. Försäljningen har påverkats av vädret, krig, matvanor, finanskrascher och utebliven sill. Men företaget har anpassat sig efter rådande krav, att ligga steget före, hitta nya produkter, nya saltkällor, nya användningsområden och nya smaker. Och att verka långsiktigt, alltid sträva efter att bli bättre och hålla vad man lovar. Det finns en positiv drivkraft och energi som har präglat företaget i fyra generationer.
  Adress: Nellickevägen 20
  Postadress: 412 63 GÖTEBORG
  Telefon: 035-18 32 00
  E-post: info@salinity.se
  Hemsida: www.salinity.se
 • Air Liquide Gas
  Air Liquide Gas

  Air Liquide Gas

  Air Liquide Gas AB utgör en del av Air Liquide-koncernen. Tillsammans med våra systerbolag i Danmark, Finland och Norge ingår vi i en gemensam nordisk organisation. Det betyder att vi har resurser att erbjuda våra kunder en mycket hög grad av service, även tvärs över landsgränserna.
  Adress: Box 2911
  Postadress: 212 09 MALMÖ
  Telefon: 040-38 10 00
  Fax: 040-43 69 43
  E-post: www.airliquide.se
  Hemsida: www.airliquide.se
 • Akzo Nobel Salt

  Akzo Nobel Salt

  We supply industries worldwide with innovative, sustainable high quality ingredients and process aids for the manufacture of life’s essentials
  Postadress: 401 25 GÖTEBORG
  Telefon: +46 31 65 30 00
  E-post: salt.sweden@akzonobel.com
  Hemsida: www.akzonobel.com/salt/
 • ALcontrol AB
  ALcontrol AB

  ALcontrol AB

  Vi strävar efter att bli marknadsledande inom miljö- och livsmedelsanalyser som skyddar allmänhetens hälsa. Genom avancerade analyser och produktionsprocesser, tillsammans med den bästa personalen, sätter vi en ny servicenivå för vår bransch. Därigenom vill vi belöna de som investerar pengar, tid och förtroende i vårt företag. Vision Vår vision är att sätta en ny standard inom laboratoriebranschen avseende professionalism, engagemang för service och kundvård. Vi kommer att omvandla marknader genom vårt förhållningssätt och expandera i Europa.
  Adress: Box 1083
  Postadress: 581 10 LINKÖPING
  Telefon: 013-254 900
  Fax: 013-12 17 28
  E-post: info@alcontrol.se
  Hemsida: www.alcontrol.se
 • Algol Chemicals

  Algol Chemicals

  Ingredienserna för din framgång Algol är ett finländskt familjeföretag grundat år 1894. Vi levererar produkter och lösningar för industrin och hälsovårdsbranschen. Koncernens totala försäljning är över 160 miljoner euro. Algol Chemicals är en del av Algol-gruppen och en ledande distributör av industriråvaror i Finland, Norden och Baltikum med en växande verksamhet i Ukraina, Vitryssland och Indien. Vi erbjuder ett brett sortiment av industri- och specialkemikalier samt råvaror för industriell produktion. Vi satsar på kontinuerlig utveckling av vår produktportfölj och vårt servicenätverk och på att skapa nya servicekoncept.
  Adress: Grynbodgatan 3
  Postadress: 211 33 MALMÖ
  Telefon: +46 10- 496 94 07
  E-post: info@algolchemicals.se
  Hemsida: www.algolchemicals.se
 • ALS Scandinavia AB
  ALS Scandinavia AB

  ALS Scandinavia AB

  ALS Scandinavia AB är ett företag inom ALS Group, som med sina ca 350 laboratorier och ca.13 000 anställda i över 55 länder är världsledande inom kemisk analys.
  Adress: Box 700
  Postadress: 183 17 Danderyd
  Telefon: 08-5277 5200
  Fax: 08-768 34 23
  E-post: info.ta@alsglobal.com
  Hemsida: www.alsglobal.se
 • Arena AB
  Arena AB

  Arena AB

  Telefon: 0430-165 80
  E-post: info@arenaab.se
  Hemsida: www.arenaab.se
 • Arena Service
  Arena Service

  Arena Service

  Telefon: 0430-165 80
  Hemsida: www.arenaserviceab.se
 • B. Engelhardt & CO
  B. Engelhardt & CO

  B. Engelhardt & CO

  Vi älskar att hitta nya lösningar som ingen annan tidigare har gjort. Det är faktiskt den enkla förklaringen till att vi idag ligger bakom många av Nordens mest framgångsrika livsmedelsproducenter. Vi har lätt för att bli kära i våra produkter men inte mer än att vi lägger stora resurser på trendspaning för att utveckla nya framgångsrecept tillsammans med våra kunder. Att vi dessutom är ett familjeföretag som drivs långsiktigt med stort engagemang brukar falla både våra kunder och oss själva i smaken. Vår drivkraft är passionen för det som både gör gott och är gott.
  Adress: Box 49
  Postadress: 421 21 VÄSTRA FRÖLUNDA
  Telefon: Tel 031- 709 17 00
  E-post: info@engelhardt.se
  Hemsida: www.engelhardt.se
 • Blåtand AB
  Blåtand AB

  Blåtand AB

  Allt det goda från Blåtand har sitt ursprung i naturens eget skafferi: Skogen. De vidsträckta vilda vidderna som täcker Sveriges yta. Obändig natur och frodiga marker långt uppe i norr.
  Adress: Stödevägen 80
  Postadress: 860 13 STÖDE
  Telefon: 0691-360 90
  E-post: info@blatand.se
  Hemsida: www.blatand.se
 • Bodén & Lindeberg
  Bodén & Lindeberg

  Bodén & Lindeberg

  Bodén & Lindeberg är en av Nordens ledande importörer av kolonialvaror såsom nötter, mandel, choklad, kakao, kryddor, fröer, torkad frukt, socker m.m. till bageri-, konfektyr- och livsmedelsindustrin samt bageri- och restauranggrossister i Norden och Baltikum. Vår styrka är att få fram produkter från jordens alla hörn med högsta kvalitet till bästa pris. Vi har även egen produktion av kryddor och förpackningar till bageri- och livsmedelsindustri. Vi kan producera kundspecifika blandningar och förpackningsstorlekar. Produkterna förvaras i och levereras från våra egna torr-, krydd- och kyllager vilket gör att vi kan upprätthålla en hög servicenivå och leveranssäkerhet.
  Adress: Box 7072
  Postadress: 187 12 TÄBY
  Telefon: 08-544 408 06
  Fax: 08-544 408 20
  E-post: info@bodenlindeberg.se
  Hemsida: www.bodenlindeberg.se
 • Cipax AB
  Cipax AB

  Cipax AB

  Ledande inom rotationsgjutning i Norden och Baltikum Cipax utvecklar, tillverkar och säljer produkter i form av komponenter och system genom rotationsgjutning i miljövänliga och livsmedelsgodkända material. Rotationsgjutning karaktäriseras av kostnadseffektivitet även vid mindre serier genom låga verktygskostnader och flexibel produktion. Gruppen omfattar fyra enheter, alla med egna utvecklings- och säljorganisationer. Vi bistår med allt från projektledning, utveckling, tillverkning, montering till leverans, där vi i varje steg bistår med vår kompetens. Genom lång erfarenhet i branschen och nära samarbete med ledande industriföretag har vi erhållit förtroende som samarbetspartner med leveranser till ledande företag i Norra Europa.
  Adress: Stinsvägen 11
  Postadress: 763 93 SKEBROBRUK
  Telefon: 0175-252 00
  Fax: 0175-252 22
  E-post: info@cipax.com
  Hemsida: www.cipax.se
 • ControlCert Scandinavia AB

  ControlCert Scandinavia AB

  SVERIGES CERTIFIERINGSORGAN FÖR LIVSMEDELSBRANSCHEN ControlCert startades 2011 och har sedan dess etablerat sig som ett välrenommerat certifieringsorgan med stort antal kunder över hela Sverige. Ackrediteringarna har med åren ökat och nu erbjuder ControlCert certifiering mot: IP Livsmedel KRAV & EU-ekologiskt Svensk standard för livsmedelshantering i butik ISO 22000 FSSC 22000 ControlCert har alltid fokuserat på kundens upplevelse av revisionen och att den förutom en granskning kan vara del i en läroprocess för kunden. Om ni inte är kund till ControlCert idag och önskar bli det, gå in på http://controlcert.se/offert-direkt/ och fyll i en offertförfrågan så återkommer vi inom kort med en offert. Mer information om oss och våra tjänster finns på www.controlcert.se
  Adress: Box 12
  Postadress: 614 21 SÖDERKÖPING
  Telefon: 0121-100 02
  E-post: info@controlcert.se
  Hemsida: www.controlcert.se
 • Dustcontrol AB
  Dustcontrol AB

  Dustcontrol AB

  Allt går så mycket enklare, blir så mycket effektivare och smidigare när produktionen inte störs av stoft- och materialansamlingar. För att inte tala om en säker luftkvalitet. Effektiv produktion, ökad produktivitet och renare arbetsmiljö Dustcontrol främsta uppgift är att underlätta en effektiv produktion, ökad produktivitet och renare arbetsmiljö för våra kunder. Vi säljer produkter och specialanpassade lösningar som gör att kunden kan fokusera på sin produktion. Dessutom erbjuder Dustcontrol service inklusive tillbehör och reservdelar. Med mobila stoftavskiljare och stationära centralsuganläggningar hjälper Dustcontrol företag över hela välden till en effektivare produktion och till bättre produktionskvalitet. Vi skapar en renare arbetsmiljö genom att suga damm och andra föroreningar. Mer än 40 års erfarenhet i branschen Sedan starten 1972 har Dustcontrol utvecklats till det internationella industriföretag vi är idag. Företaget grundades av Johann Haberl, Mirko Purar och Evert Kranz, alla tre tidigare ingenjörer på Devac AB, ett statligt svenskt forsknings- och utvecklingsföretag. Allt började utifrån idén att bygga sugsystem som fångar damm och andra föroreningar med punktutsug vid källan. Detta innebär en renare och säkrare arbetsmiljö, ökad produktivitet och bättre produktkvalitet. Med mer än 40 års erfarenhet levererar vi exempelvis avancerade renrumslösningar till läkemedels- och elektronikindustrin, mobila dammsugare i olika storlekar till bygg- och uthyrningsföretag, rena produktionsarbetsplatser till fordonsindustrin och centrala sugsystem till stora tidningstryckerier. Idag består företagsgruppen Dustcontrol av huvudkontoret i Sverige och dotterbolag i Tyskland, Österrike, Storbritannien, USA och Finland.
  Adress: Kumla Gårdsväg 14
  Postadress: 145 03 NORSBORG
  Telefon: 08-531 940 00
  E-post: sales@dustcontrol.se
  Hemsida: www.dustcontrol.se
 • Döhler Scandinavia A/S
  Döhler Scandinavia A/S

  Döhler Scandinavia A/S

  We are a global producer, marketer and provider of technology-driven natural ingredients, ingredient systems and integrated solutions for the food and beverage industry.
  Adress: Tune Erhvervspark
  Postadress: DK-4030 TUNE
  Telefon: +45 5667 0000
  E-post: info@dohler.com
  Hemsida: www.doehler.com
 • Ecolab AB
  Ecolab AB

  Ecolab AB

  Idag är Ecolab ett ledande globalt företag inom utveckling och marknadsföring av förstklassiga produkter och tjänster för rengöring, sanering, underhåll och reparation för marknader inom hotell och restaurang, institutioner och industri. Våra kärnmarknader Med divisioner som omfattar sjukvård, mat och dryck, institutioner, föroreningskontroll och textilvård samt olika funktioner inom tillverkning och service har vi en mängd olika vägar att följa.
  Adress: Box 164
  Postadress: 125 24 ÄLVSJÖ
  Telefon: 08-603 22 00
  Fax: 08-603 22 88
  E-post: catarina.hagstrand@ecolab.com
  Hemsida: www.ecolab.se
 • ERDE-Elektronik AB

  ERDE-Elektronik AB

  Välkommen till ERDE I vår nätbutik hittar du ett av marknadens bredaste utbud av produkter för industriell vägning och kraftmätning som lastceller från 0.3 kg till 500 ton, lastcellsfästen, förstärkare (Scaleomatic BRITCO), transmitter (LCT-1), viktindikator (Scaleomatic LCD-3, LD-5250, LD-5208, SMART), kopplingsbox (CB-4TB), lastcellssimulator (LCS-2), viktmoduler Scaleomatic (LCT-2) för fältbussar (Profibus DP, DeviceNet) och EtherNet m.m. EMC-testutrustning för ESD, EFT, SURGE, DIPS/VARIATION, MAGNETFÄLT, 10/700 µs & 'Ring Wave' samt HARMONICS & FLICKER. MIG-serien (Modulär Impuls Generator) för isolationsprovning upp till 100 kV, strömprovning upp till 100 kA and surge (CW) provning upp till 30 kV/60 kA.
  Adress: Spikgatan 8
  Postadress: 235 32 VELLINGE
  Telefon: 040-42 46 10
  Fax: 040-42 62 18
  E-post: info@erde.se
  Hemsida: www.lastcell.com
 • Eurofins Food & Feed Testing Sweden AB
  Eurofins Food & Feed Testing Sweden AB

  Eurofins Food & Feed Testing Sweden AB

  Om Eurofins Food & Feed Eurofins är en av världens största laboratoriegrupper med över 27 000 anställda i 39 länder och mer än 310 laboratorium över hela världen. I Sverige utför vi analyser på våra laboratorier i Lidköping, Jönköping, Uppsala, Kristianstad, Luleå och Linköping. Huvudkontoret är lokaliserat i Lidköping. Vi vill utgöra det personliga och kompetenta alternativet. Vi erbjuder kemiska och mikrobiologiska analyser till kunder inom kretsloppets olika delar - lantbruk, livsmedel och miljö. Bland våra specialiteter finns också analyser av bl a bränsle, läkemedel, mjölk samt produktkontroll. Tack vare vårt internationella nätverk av laboratorier kan vi erbjuda en mycket stor analysportfölj
  Adress: Box 887
  Postadress: 531 18 LIDKÖPING
  Telefon: 010-490 83 00
  E-post: info.livsmedel@eurofins.se
  Hemsida: www.eurofins.se
 • Femtorp AB /Femtorp Food Ingredients
  Femtorp AB /Femtorp Food Ingredients

  Femtorp AB /Femtorp Food Ingredients

  Femtorp förser marknaden med söta livsmedel och dessertprodukter från Europas främsta tillverkare.Sedan nästan två decennier tillbaka består vår verksamhet av tillverkning, import och försäljning till restauranger, hotell, konferensanläggningar, bageri, konditori, storhushåll, industri och butiker med mera.
  Adress: Travbanegatan 3,
  Postadress: 213 77 MALMÖ
  Telefon: 040- 94 90 00
  E-post: info@femtorp.se
  Hemsida: www.femtorp.se
 • FoodTankers AB

  FoodTankers AB

  En mobil pipeline som förbinder Europas livsmedelsindustrier FoodTankers är en mobil pipeline för livsmedels- och foderindustrin i Europa. Vi hanterar även gasol för tillverkningsindustrin. FoodTankers är verksamt i Norden och övriga Europa och har dotterbolag i Polen, Ungern och Nederländerna. Vårt huvudkontor ligger i Karlshamn men ägs av IMPERIAL Logistics International med huvudkontor i Duisburg, Tyskland. Vår flotta har 110 lastbilar och 130 trailers och genom IMPERIAL har vi tillgång till över 400 lastbilar och 800 trailers. FoodTankers är certifierat enligt ISO 9001, 14001, 22000, GMP +B4 och SQAS +Food. Vår leveranskedja består av ett dussin underleverantörer med förare från Sverige, Danmark, Lettland, Ungern och Polen. Det är minde åkerier med dedikerade förare och lastbilar för FoodTankers kunder. Våra kunder varierar från lokala bryggerier till multinationella företag inom livsmedelsindustrin. Vi arbetar hårt för att kontinuerligt förbättra våra tjänster.
  Adress: Knutsbergsvägen 1
  Postadress: 374 93 KARLSHAMN
  Telefon: 0454-375 00
  Fax: 0454-196 25
  E-post: mats.petersson@foodtankers.com
  Hemsida: www.foodtankers.com
 • GELITA Sweden AB
  GELITA Sweden AB

  GELITA Sweden AB

  Explore the fascinating world of GELITA – your leading global supplier of collagen proteins We are gelatine, collagen and collagen peptide experts. These natural, pure and allergen-free clean-label ingredients play a key role in good food, healthy living and technical innovation. We believe in natural solutions, science and the power of creativity. Driven by innovation, our guiding principles are excellence, expertise and the highest service levels. Consumer trust and transparency are part of our corporate DNA, and we work hard to make our vision come true: Improving quality of life. With our global presence, we not only serve the food and drinks industry, we are also active in the health and nutrition, pharmaceutical and medical sectors, and a wide range of exciting technical applications.
  Adress: Box 502
  Postadress: 264 23 KLIPPAN
  Telefon: 0435-265 00
  Fax: 0435-265 90
  E-post: info.sweden@gelita.com
  Hemsida: www.gelita.com
 • Givaudan North Europe AB
  Givaudan North Europe AB

  Givaudan North Europe AB

  Let us engage your senses Givaudan. Our name is an invitation to engage your senses. As the world´s leading flavour and fragrances, we unveil the tastes and scents that suit you best, and that you love most. We bring them to you every day, everywhere in every day. Stirring emotions, awakening memories, enhancing your senses. Expanding your taste and scent experience, enriching your world. Enjoy the essence, express yourself.
  Adress: Råbyholmsallé 4
  Postadress: 233 55 LUND
  Telefon: +46 46 23 58 00
  Fax: +46 46 211 43 30
  E-post: pia.silfverstolpe@givaudan.com
  Hemsida: www.givaudan.com
 • Impreglon Sverige AB

  Impreglon Sverige AB

  Impreglon - Vi förädlar ytor! Impreglon Sverige AB utvecklar och tillämpar högkvalitativa ytbeläggningar för industri och produktion. Beläggningskombinationerna är baserade på fluorpolymerer, metall, plast, keramik, nanostrukturer och beläggningspulver vilka alla har utvecklats för sina specifika användningsområden. Med våra beläggningar minskar behovet av rengöring och produktionsstoppen blir färre. Det leder också till minskad miljöpåverkan då användandet av rengöringsmedel och nytillverkning av detaljer blir avsevärt mindre. Beläggningarna kan appliceras på bland annat aluminium, stål, specialstål, koppar, keramik och syntetiska material. Impreglon Surface Technology Group har fabriker i över tio länder runt om i världen. Utbyggnaden av internationell verksamhet är nödvändig för att bolaget ska vara nära sina kunder och erbjuda en hög standard på kvalitativa industriella beläggningar i världen (Worldwide Quality Coatings). Har Ni frågor om oss och vad vi gör, kontakta oss gärna på 046-706500 eller på info@impreglon.se. Kanske kan vi hjälpa Dig med ytbehandling av dina detaljer för att underlätta produktionsprocessen och minska dina underhållskostnader?
  Adress: Mobilvägen 1
  Postadress: 246 43 LÖDDEKÖPINGE
  Telefon: 046-706 500
  Fax: 046-706 900
  E-post: info@impreglon.se
  Hemsida: www.impreglon.se
 • International Flavors & Fragrances I.F.F (Norden)
  International Flavors & Fragrances I.F.F (Norden)

  International Flavors & Fragrances I.F.F (Norden)

  Discover why International Flavors & Fragrances is a leading innovator of ... At the heart of IFF is our focus on forging new possibilities for a regenerative, healthy ...
  Adress: World Trade Center,
  Postadress: 211 11 MALMÖ
  Telefon: 046 40 627 11 80
  Fax: + 46 40 627 11 99
  E-post: iffsweden@iff.com
  Hemsida: www.iff.com
 • Intertek Semko AB
  Intertek Semko AB

  Intertek Semko AB

  Intertek arbetar med mycket mer än provning, inspektion och certifiering; vi hjälper våra kunder förbättra prestanda, effektivisera tillverkning och logistikkedjor, övervinna hinder och minska risker vid tillträde till nya marknader. Med vår hjälp kan våra kunder öka värdet av sina produkter, skapa konkurrensfördelar, minimera negativ miljöpåverkan och bygga respekterade varumärken. Med över 40 000 anställda i 100 länder är Intertek en av de största aktörerna i branschen. Vi är experter på regelverk och standarder. Oavsett om din verksamhet är global eller lokal kan vi se till att dina produkter lever upp till kraven på kvalitet, hälsa, miljö, säkerhet och socialt ansvar på i stort sett alla marknader världen över. Vi innehar en stor mängd globala ackrediteringar och avtal och vårt kunnande om hur man hanterar regelverk och marknadskrav är oöverträffat.
  Adress: Box 1103
  Postadress: 164 22 KISTA
  Telefon: +46 8 750 00 00
  E-post: kontakt@intertek.com
  Hemsida: http://www.intertek.se/
 • Kebelco AB
  Kebelco AB

  Kebelco AB

  Vi förädlar svenska livsmedel inom - Mejeri, Glass, Konfektyr, Nutrition, Dryck, Bageri. På Kebelco har vi alltid haft ambitionen att distribuera bara de allra bästa råvarorna och ingredienserna till den svenska livsmedelsindustrin. I dag är vi en väletablerad distributör som förädlar varorna du förser dina kunder med. Vårt fokus ligger på att leverera högkvalitativa produkter till, i första hand, svensk livsmedelsindustri. Med expertis, servicekänsla och ett gediget kontaktnät som innefattar leverantörer och samarbetspartners i världen så är Kebelco en pålitligt distributör och agenturföretag som alltid levererar. Vi har ett stort spektra av kunder, allt från mejerier i stordrift till gårdsmejerier, glasstillverkare, konfektyrtillverkare, bryggerier, rökeri, fiskodlare, hälsokosttillverkare. Samtidigt som vår högsta prioritet är kundens välbefinnande arbetar vi ständigt med att minska vår miljöpåverkan. Av den och flera andra anledningar är Kebelco kvalitets- och miljöcertifierade enligt både ISO 9001 och 14001, KRAV samt RSPO certifiering.
  Adress: Exportgatan 47 B
  Postadress: 422 46 HISINGS BACKA
  Telefon: 031-868525
  E-post: info@kebelco.se
  Hemsida: www.kebelco.se
 • Kemi-Intressen AB
  Kemi-Intressen AB

  Kemi-Intressen AB

  Din distributörspartner när det gäller specialkemikalier Med 70 års branscherfarenhet är Kemi-Intressen en av de äldsta och mest erfarna distributörerna av naturliga råvaror, specialkemikalier och polymerer i Norden och Baltikum. Vår viktigaste resurs är våra medarbetares kunskaper och kreativitet. Med kemin som grundval utvecklar och levererar vi kunskapsbaserade lösningar, och vi hjälper våra kunder genom hela utvecklingsprocessen – från idé till färdig produkt. Vår identitet sammanfattas bäst i vårt credo: Knowledge in action..
  Adress: Vretenvägen 13
  Postadress: 171 54 SOLNA
  Telefon: +46 (8) 629 63 46
  E-post: info@kemiintressen.com
  Hemsida: www.kemiintressen.com
 • Kiwa Sverige AB
  Kiwa Sverige AB

  Kiwa Sverige AB

  Kiwa Sverige är ett utvecklande certifieringsbolag. Med mottot ”Partner for Progress” erbjuder vi en ständigt ökande bredd av tjänster inom livsmedels- och byggbranschen, samt systemcertifieringar, för att ge våra kunder de bästa möjligheter på sina marknader. Våra tjänster och kunder finns inom en lång rad branscher, främst inom Sverige och Norden, men även i Baltikum, Tyskland, Holland och Spanien.Med rötterna i myllan och blicken mot robusta byggnader erbjuder vi certifieringar, kontroller, inspektioner, verifieringar och utbildning inom bland annat personcertifiering, testning, CE-märkning av byggprodukter, lantbruk, fiske och livsmedel. Vi är experter inom respektive område. Kiwa Sverige har bildats av de tidigare företagen Certifieringskontoret Swedcert, Kiwa Nordic och Aranea Certifiering. Med systerbolag över Europa kan vi, tillsammans med vår holländska ägare ACTA* där Kiwa, Shield och Inspecta ingår, erbjuda en internationell plattform av tjänster, som i kombination med väl förankrad kunskap om den lokala marknaden tillgodoser varje kunds behov. Swedcert bildades 1993, med första ackrediteringen för personcertifiering 1994. Kiwa Nordic har verkat i Sverige sedan 2009, inom testning och inspektion. Aranea Certifiering är sprunget ur KRAV, som bildades 1985, där Aranea Certifiering blev eget bolag 2006, och sedan 2009 ett helägt bolag av Kiwa International BV i Holland. Vi bildar nu tillsammans Kiwa Sverige
  Adress: Box 1940
  Postadress: 751 49 UPPSALA
  Telefon: 018-170 000
  Fax: 018-10 03 66
  E-post: info@kiwa.se
  Hemsida: www.kiwa.se
 • LabRobot Products AB
  LabRobot Products AB

  LabRobot Products AB

  Livsmedelsmikrobiologi: Aldrig hade decimala utspädningar varit så enkla! LabRobot Products AB har uppfunnit Dilucup en enkel lösning för att göra decimala utspädningar i livsmedelsmikrobiologi. Med den nya version av Dilucup, kallad Dilucup Elegance och lanserad i sommar 2016, kan varje laboratorium späda prover på ett enklare och effektivare sätt. Det är ingen slump om de flesta av laboratorierna i Sverige använder Dilucup Elegance dagligen och om nya labb väljer Dilucup varje vecka i Europa som i Nordamerika. Mer information hittar ni på www.labrobot.com.
  Adress: Munkerödsvägen 5
  Postadress: 444 32 STENUNGSUND
  Telefon: 0303-846 73
  Fax: 0303-652 55
  E-post: kontakt@labrobot.com
  Hemsida: www.labrobot.com
 • Lantmännen Reppe AB
  Lantmännen Reppe AB

  Lantmännen Reppe AB

  Lantmännen Reppe AB är ett företag med gamla anor. Det grundades redan 1876 av lokala entreprenörer och har funnits på samma plats sedan starten. 1886 började Reppe att tillverka glukossirap som fortfarande är en av våra stora produkter. Vi förädlar vete som är vår råvara till fem huvudprodukter - vilka är glukossirap, vitalt vetegluten, etanol för human konsumtion, torkad och modifierad stärkelse samt foderråvara. Vi levererar våra produkter till livsmedelsindustrin och pappersindustri i huvudsak. Lantmännen Reppe AB finns på två orter - Lidköping och Växjö. Vi har cirka 75 anställda jämt fördelat mellan orterna. Vår produktion är en processindustri och kör 24 timmar om dygnet sju dagar i veckan. Våra typiska kunder finner man inom konfektyr, glassindustri samt pappersindustrin.
  Adress: Stora Räppevägen 73
  Postadress: 352 50 VÄXJÖ
  Telefon: 010-556 15 40 / 010-556 15 50
  Fax: 0470-605 49
  E-post: reppe@reppe.se
  Hemsida: www.reppe.se
 • Larkap Machinery
  Larkap Machinery

  Larkap Machinery

  Telefon: 0430-705 75
  E-post: info@larkap-machinery.com
  Hemsida: www.larkap-machinery.com
 • Lundvalls i Borås AB
  Lundvalls i Borås AB

  Lundvalls i Borås AB

  Lundvalls utvecklar och sammanställer maskinteknik för alla typer av bakverk. Vi är ett företag som levererar maskiner och utrustning till små och stora bagerier och konditiorier. Vi projekterar och levererar utrustning från välkända kvalitetstillverkare över hela Europa. Vi kan leverera allt från den minsta formen till kompletta industrilinjer. Vi söker ständigt efter nya och intressanta leverantörer som kan passa in på den svenska marknaden, om du söker något speciellt så hör av dig till oss så vet vi säkert var man kan finna det. Över 40 års erfarenhet och kunskap borgar för hög kvalitet i ekonomi, utrustning och fortsatt service.
  Adress: Yxhammarsgatan 8-10
  Postadress: 503 31 BORÅS
  Telefon: 033-13 67 00
  E-post: info@lundvalls.se
  Hemsida: www.lundvalls.se
 • Lyckeby Culinar AB

  Lyckeby Culinar AB

  Våra kunders framgång är vår främsta drivkraft. Vi hjälper dig som tillverkar livsmedel, hela vägen från inspiration och idé, smaksättning och utveckling av produkter och recept till leverans av ett stort kvalitetssäkrat sortiment av kryddor, andra ingredienser och unika blandningar för din produktion. Välkommen till oss!
  Adress: Box 45
  Postadress: 290 34 FJÄLKINGE
  Telefon: 044-585 00
  Fax: 044-585 29
  E-post: info@culinar.se
  Hemsida: www.culinar.se
 • Matpoolen Food Ingredients
  Matpoolen Food Ingredients

  Matpoolen Food Ingredients

  Telefon: +46 19 611 4080
  E-post: info@matpoolen.se
  Hemsida: www.matpoolen.se
 • Mobergs Produktkontroll AB
  Mobergs Produktkontroll AB

  Mobergs Produktkontroll AB

  Mobergs har 25 års erfarenhet av produktkontroll och materialsortering för den skandinaviska tillverknings-, process- och återvinningsindustrin. Med specialisering på metalldetektorer, magneter, röntgenteknik, vågar samt optiska kontroll- och sorteringssystem säkerställer vi produktflöden utan avvikelser.
  Adress: Krusegatan 58
  Postadress: 212 25 MALMÖ
  Telefon: 040-680 8060
  E-post: info@mobergs.se
  Hemsida: www.produktkontroll.se
 • Mytolia Process
  Mytolia Process

  Mytolia Process

  2008 Mytolia startades. Grundarna av Mytolia insåg att deras kunder inte bara var intresserade av silorengöring utan hade ett stort behov att få hjälp med förebyggande åtgärder inom hela produktionen. De började bearbeta marknaden och erbjuda förebyggande rengöringsteknik. 2011 Företagets framgångar uppmärksammas av bagerikoncernen Pågens som köper företaget. 2013 Mytolia lämnar Pågenkoncernen efter bara två år. Det är inte alltid lätt att som litet innovativt företag hamna i en stor koncern och detta blev ett hinder i utvecklingen av företaget. Lösningen blev att en extern ägarkonstellation i maj 2013 köpte tillbaka företaget och är numera självständiga igen. 2014 Ledarskifte. Påbörjat renodling av verksamheten. 2015 Utvecklat verksamheten med bland annat ramavtal med flera stora kunder som First Supplier.
  Adress: Gjuterivägen 6M
  Postadress: 311 32 FALKENBERG
  Telefon: 0346-830 80
  E-post: michael.w@mytolia.se
  Hemsida: www.mytolia.se
 • Nimo-KG AB
  Nimo-KG AB

  Nimo-KG AB

  Vi är en av Europas främsta leverantörer av utrustning för intern produkthantering. Verksamheten startade för mer än 50 år sedan och idag levererar vi skräddarsydda lösningar för intern produkthantering till kunder över hela världen. Sedan 1958 har vi kontinuerligt utvecklat vårt sortiment av produkter och anpassat dem efter kundernas vitt skilda behov. År 2003 nådde vi milstolpen 10 000 levererade maskiner, och siktet är sedan dess inställt på lika många till. Utifrån ledorden Flexibilitet, säkerhet och hygien har vi sedan starten arbetat för att effektivisera samtliga moment av produktionsprocessen samtidigt som kvalitén säkerställs. Kort sagt, vi löser kundens problem. Flexibilitet: Vår utrustning och våra produkter är enkla att anpassa efter kundens önskemål för att integreras i befintliga processlinjer Säkerhet: Vi arbetar hårt för en hög säkerhet både för den som använder utrustningen och för varan som hanteras Hygien: Samtliga våra produkter är modernt designade för att underlätta rengöring Vi arbetar tillsammans med kunder från många olika branscher och segment så som livsmedel, läkemedel, verkstadsprodukter och avfall. Olika branscher ställer olika krav, och att vi är aktiva inom flera olika segment gör att vi hela tiden utvecklas och får nya branschrelaterade kunskaper. Samtidigt som vi har en i grunden välbeprövad arbetsprocess så ser vi vårt arbete som ett hantverk där varje kunduppdrag är unikt. Vårt produktsortiment består av kompletta rostfria lösningar för alla typer av intern produkthantering. Samtliga produkter svarar mot samtliga de krav på ergonomi, säkerhet och hygien som ställs av våra kunder och av de olika branscher som vi jobbar mot. Vi konstruerar också nyckelfärdiga anläggningar i samråd med kunden utifrån dennes önskemål och behov. Några av våra produkter är: Skänkvagnar, transportvagnar, behållare Vertikaltransportörer, nivåreglerare Vågar & vågstationer Enpelarlyftar, tömningsmaskiner, lyft- och tippmaskiner Skräddarsydda nyckelfärdiga anläggningsarbeten
  Adress: Box 124
  Postadress: 268 05 KÅGERÖD
  Telefon: 0418-44 64 40
  Fax: 0418-44 64 44
  E-post: info@nimo-kg.se
  Hemsida: www.nimo-kg.se
 • NordArom AB
  NordArom AB

  NordArom AB

  I över 50 år har vi på NordArom satt smak och färg på allt från isglassar till marsipantårtor. Idag samarbetar med livsmedelsproducenter över hela Europa, ofta i stora produktutvecklingsprojekt som verkligen sätter vår kunskap och erfarenhet på hårda prov. Men med vår historia som liten, lokal bagerigrossist i bagaget är vi minst lika måna om våra mindre kunder.
  Adress: Box 612
  Postadress: 601 14 NORRKÖPING
  Telefon: 011-13 20 20
  Fax: 011-13 05 69
  E-post: info@nordarom.se
  Hemsida: www.nordarom.se
 • Nordic Sugar AB
  Nordic Sugar AB

  Nordic Sugar AB

  Nordic Sugar har i över 100 år tillverkat socker och foderprodukter av naturliga, lokala råvaror på fabriker i Norden og Baltikum. Produktionen startade vid olika tidpunkter – från 1850 och framåt - och som nationella företag. Företagen slogs samman under 1990 talet och Nordic Sugar är sedan 2009 en del av Nordzuckerkoncernen, Europas näst största sockerproducent.
  Postadress: 205 04 MALMÖ
  Telefon: 040-53 70 00
  E-post: sugarinfo@nordicsugar.com
  Hemsida: www.nordicsugar.com
 • Nordson AB

  Nordson AB

  Whatever you do today, Nordson Corporation is likely a part of it Nordson Corporation (Nasdaq: NDSN) är en av världens ledande tillverkare av dispenseringsutrustning för applicering av limmer, tätningsmedel, beläggningar och andra material. Företaget tillverkar även utrustning som används i testning och kontroll av elektroniska komponenter samt teknikbaserade system för härdning och ytbehandlingsprocesser. Huvudkontoret ligger i Westlake, Ohio, och Nordson har direkt verksamhet och kontor i mer än 30 länder med fler än 6000 anställda runt om i världen.
  Adress: Höjdrodergatan 25
  Postadress: 212 39 MALMÖ
  Telefon: 040- 680 17 00
  Fax: 040- 93 28 82
  E-post: info@se.nordson.com
  Hemsida: www.nordson.se
 • Profood AB
  Profood AB

  Profood AB

  Profood startades 1982 av sex personer med mångårig erfarenhet av chark- och livsmedelsindustri. Vi startade i Slakthusområdet i Göteborg. Produktsortimentet har vuxit i takt med branschens utveckling. Nya leverantörer som står för pålitlighet och nytänkande och hög kvalitet samsas med väl kända och etablerade märken. Med ett brett sortiment, vår samlade kunskap och kompetens tillsammans med världens bästa producenter till chark- och livsmedelsindustrin erbjuder vi lösningar för både små och stora behov. Och lever därmed upp till vår ambition, att vara den kompletta leverantören till svensk charkindustri.
  Adress: Slakthuset, Slakthusgatan
  Postadress: 41502 GÖTEBORG
  Telefon: 031-337 71 00
  Fax: 031-337 71 29
  E-post: info@profood.se
  Hemsida: www.profood.se
 • Rauch Scandinavia AB

  Rauch Scandinavia AB

  Ever since our foundation in 1919, we have remained an Austrian family business for four generations now. Our motivated staff members and the constant strife for high quality form the basis for our success, making RAUCH not only a family friendly company but also one of the leading fruit juice producers in Europe.
  Adress: Prästgården Svennevad
  Postadress: 697 92 PÅLSBODA
  Telefon: 0582-422 99
  Fax: 0582-422 98
  E-post: office@rauchscandinavia.com
  Hemsida: www.rauch.cc
 • Ringdahls Bageriutrustning
  Ringdahls Bageriutrustning

  Ringdahls Bageriutrustning

  Telefon: 0302-42 22 42
  E-post: bjorn@ringdahls.eu
  Hemsida: ringdahls.eu/
 • RISE Certifiering

  RISE Certifiering

  RISE Certifiering har en viktig roll för företag som är verksamma både på svenska och internationella marknader. Vi kan standarder och myndighetsföreskrifter och hjälper till med marknadstillträde genom olika typer av certifieringar: Vi certifierar ledningssystem för bland annat kvalitet, miljö, arbetsmiljö, hållbarhet och branschanpassade krav. Vår produktcertifiering spänner över många områden och ger möjlighet till olika typer av märkningar, exempelvis P-märket och CE-märket. Personcertifiering växer snabbt i Europa. Några exempel där vi verkar är certifierad kontrollansvarig vid byggnationer, certifierad energiexpert och certifierad sakkunnig inom brandskydd. Vi arbetar även med personcertifiering inom informationssäkerhet, för organisationer som vill höja sin beredskap mot yttre intrång. I RISE Certifiering finns cirka 80 medarbetare. Via våra webbtjänster kan du även söka och hitta vilka personer och produkter som vi har certifierat, och företag som har ett certifierat ledningssystem.
  Adress: Box 857
  Postadress: 501 15 BORÅS
  Telefon: 010- 516 50 00
  E-post: info@ri.se
  Hemsida: www.ri.se
 • RISE Jordbruk och livsmedel
  RISE Jordbruk och livsmedel

  RISE Jordbruk och livsmedel

  Vi utför forskning och innovation i hela livsmedelskedjan, från jordbruksproduktion och marina livsmedel över industri och handel ända till konsumentledet. RISE-enheten Jordbruk och livsmedel är en sammanslagning av SP Food and Bioscience och JTI – Institutet för jordbruks- och miljöteknik. Inom enheten arbetar vi för att möta jordbruksbranschens och livsmedelsindustrins behov och utmaningar när det gäller till exempel utveckling av nya processer och produkter, produktivitet samt hållbarhet. Det innefattar även att svara mot ett ökande intresse i samhället för sambandet livsmedel-hälsa, för livsmedelskvalitet och för närproducerade livsmedel. Vår forskning bedrivs strategiskt och tillämpat enligt målinriktade forskningsprogram och i industrigemensamma projekt. Vi erbjuder forskningssamarbete och konsulttjänster relaterade till jordbruksteknik och produkt- och processutveckling, kring frågor som rör produktionsmetoder, kvalitet, produktsäkerhet, produktionseffektivitet och miljö. Vi har dessutom en bred utbildningsverksamhet för företag samt medverkar i grund- och doktorandutbildningar vid universitet och högskolor.
  Adress: Box 857
  Postadress: 501 15 BORÅS
  Telefon: 010-516 50 00
  E-post: info@ri.se
  Hemsida: www.ri.se
 • S-E-G Svenska AB
  S-E-G Svenska AB

  S-E-G Svenska AB

  Bandvågar, Vågbandmatare, Massflödesmätare och Industrivågar S-E-G är ett av få företag i världen som specialiserat sig på industriell vägning. Under mer än 50 år har vi samlat unika erfarenheter inom våra specialområden bandvågar, massflödesmätare, nivåmätning och flerkomponents doservågar. Vi har levererat tusentals utrustningar för skilda vägningsuppgifter inom snart sagt alla branscher världen över. Via ett nätverk av representanter och materialhanteringsspecialister tillhandahåller vi engineering, support och service världen över.
  Adress: Box 1143
  Postadress: 161 11 BROMMA
  Telefon: 08-764 74 00
  Fax: 08-764 75 00
  E-post: inform@s-e-g.com
  Hemsida: www.s-e-g.se
 • SGS Sweden AB
  SGS Sweden AB

  SGS Sweden AB

  WHEN YOU NEED TO BE SURE SGS Sweden AB, med huvudkontor i Göteborg, erbjuder MSC-certifiering samt märkningskontroll - våra lokala märkningsexperter kan granska er etikett gentemot de flesta länders livsmedelsmärkningslagstiftning. Vi erbjuder också inspektion m.a.p. kvalitet/kvantitet. SGS is the world’s leading inspection, verification, testing and certification company. We are recognized as the global benchmark for quality and integrity. With more than 90,000 employees, we operate a network of more than 2,000 offices and laboratories around the world.
  Adress: Maskingatan 5, 5 vån.
  Postadress: 417 64 GÖTEBORG
  Telefon: 031-755 05 00
  Fax: 031-755 05 39
  E-post: sca.afl@sgs.com
  Hemsida: sca.afl@sgs.com
 • Solina Sweden AB
  Solina Sweden AB

  Solina Sweden AB

  I korthet är Solina Group en internationell koncern som hjälper alla grenar av livsmedelsindustrin att utveckla nya smaker och produkter. Produktutvecklingen består av svenska dedikerade team för alla typer av mat. Utöver sitt eget stora kunnande har teamen även tillgång till internationella experter från Solinas europeiska utvecklingsgrupper. Du får alltså ett starkt lokalt och internationellt erbjudande inom R&D och produktutveckling. I vårt skafferi finns alla råvaror du behöver och fler därtill, från världens alla hörn. Vill du ha ett erbjudande med extra krydda, välkommen att höra av dig för ett smakprov.
  Adress: Topplocksgatan 5
  Postadress: 212 41 MALMÖ
  Telefon: 040-49 74 70
  E-post: contact@solina-group.se
  Hemsida: www.solina-group.se
 • Stainless Engineering AB

  Stainless Engineering AB

  Välkommen till Stainless Engineering AB Stainless Engineering AB (STEAB) grundades 1985 som ett sälj- och marknadsföretag för processutrusning inom kem-, läkemedels- och livsmedelsindustrin. Tillsammans med den finska leverantören Tankki Oy introducerades från starten rostfria kvalitetstankar på den svenska marknaden. Verksamheten har sedan dess utvecklats och Tankki är idag den ledande leverantören av rostfria kvalitetstankar i landet. Sedan 2002 är Tankki etablerat med ett fast filialkontor i Nyköping. Vid sidan av de rostfria tankarna har STEAB haft förtroendet att på den nordiska marknaden representera en rad ledande leverantörer av processutrustning. Den för närvarande viktigaste huvudmannen är koncernen TMCI Padovan med tillverkningsenheter i Italien och Storbritannien. Det rör sig om utrustning till vin-, fruktsaft- och bryggeriindustrin respektive industrin för vegetabilisk olja och margarin. STEAB har i sin kontakt med kylteknisk utrusning (isackumulering från Tankki) vidgat sin verksamhet och sedan 2001 representerar vi Kemira Speciality Chemicals Oy, en världsledande leverantör av lågtemperaturköldbärare och olika halkbekämpningsmedel baserade på kaliumformiat, de senare huvudsakligen till flygfält. Vid sidan av de ovan nämnda agenturerna har vårt engagemang för Östersjöns framtid lett till att STEAB representerar Mobimar Oy, en ledande leverantör av utrustning för tömning av fritidsbåtars toaletter.
  Adress: Box 64
  Postadress: 185 21 VAXHOLM
  Telefon: 0705-306528
  E-post: wirsell@stainlessengineering.se
  Hemsida: www.stainlessengineering.se
 • Sveba Dahlen AB

  Sveba Dahlen AB

  Sveba Dahlen - Your partner in successful baking Sveba Dahlen Group är en världsledande aktör inom utrustning för bageri och restaurang- och hotellverksamhet, med ett brett sortiment som bland annat innefattar vispmaskiner, degblandare, brödlinjer och ugnar. Den starka marknadspositionen är ett resultat av ett unikt helhetskoncept med högkvalitativa, innovativa produkter och kundanpassade lösningar, med ett starkt fokus på energieffektiva produkter. Lösningar som gör att bakningen resulterar i affärer - Better baking business. Huvudkontor, utveckling och stora delar av tillverkningen är beläget i Fristad, Sverige. Genom dotterbolag i Spanien, Estland och Ryssland samt via ett stort antal distributörer finns produkterna representerade i över 100 länder. I Sveba Dahlen Group ingår även det danska företaget Wodschow med varumärket Bear Varimixer, en välkänd leverantör av vispmaskiner, samt varumärket Glimek, känt för sina högkvalitativa och flexibla brödlinjer. Omsättningen uppgår till över en halv miljard kronor och i koncernen Sveba Dahlen Group finns strax över 300 medarbetare. Sveba Dahlen Group ingår i det amerikanska bolaget The Middleby Corporation som är världsledande inom tillverkning och distribution av en rad maskiner inom matberedningsutrustning för kommersiell restaurang, bostads- och livsmedelsindustri.
  Adress: Industrivägen 8
  Postadress: 513 82 FRISTAD
  Telefon: 033-151 500
  E-post: info@sveba-dahlen.se
  Hemsida: www.sveba-dahlen.com
 • Tarber AB
  Tarber AB

  Tarber AB

  Tarber AB är en ledande leverantör av smak, textur och rökprodukter, samt ledande tillverkare och leverantör av rökgeneratorer för rökning med rökkondensat till hela livsmedelsindustrin. Tarber AB har 30 års specialkunskap och erfarenhet från tillagning, smaksättning och rökning med regenererade rökmoln. Tillsammans med Red Arrow står vi för kunskap, kvalitet och kontakter.
  Adress: Nytorpsvägen 34
  Postadress: 183 53 TÄBY
  Telefon: 08-544 71 990
  Fax: 08-544 719 99
  E-post: info@tarber.se
  Hemsida: www.tarber.se
 • Tego Process AB
  Tego Process AB

  Tego Process AB

  Rostfritt för Livsmedelsindustrin Vi säljer nya kundanpassade rostfria tankar i alla storlekar och modeller. Tankarna har CE-godkännande, med dokumentation. Rostfritt eller syrafast material. Vi har funnits på svenska livsmedelsmarkanden i 20 år.
  Adress: Tegelbruksvägen 10
  Postadress: 241 34 ESLÖV
  Telefon: 0723-285560
  E-post: info@tego.se
  Hemsida: www.tegoprocess.com
 • TPS Rental Systems Ltd

  TPS Rental Systems Ltd

  TPS är ett globalt företag som tillhandahåller förpackningslösningar TPS är ett globalt företag som tillhandahåller förpackningslösningar med IBC-container, bag-in-box-påsar och utrustning för fyllning och tömning. Vi finns i många länder för att serva våra kunders lokala och internationella logistikkedjor. TPS har blivit ett framgångsrikt företag tack vare vår förmåga att tillhandahålla de bästa lösningarna: Kostnadseffektivt och flexibelt genom att hyra eller köpa container Testa gratis och märk själv vilka kostnader ert företag kan spara Teknisk support med TPS industrispecialister Hållbara paketeringslösningar med återanvändbara, säkra bag-in-box-system Konkurrenskraftiga priser, högkvalitativa container, utrustning och tillbehör direkt från en och samma leverantör Kontakta oss för mer information, vi hjälper er gärna.
  Adress: Kungsporten 4A
  Postadress: 427 50 BILLDAL
  Telefon: 031-939555
  E-post: magnus@tpsrentalsystems.com
  Hemsida: www.tpsrentalsystems.com
 • Ulf Bergsten
  Ulf Bergsten

  Ulf Bergsten

  Telefon: 046-255 440
  E-post: info@ulfbergstenab.se
  Hemsida: www.ubab.net
 • Valiguard AB / SAI Global Scandinavia
  Valiguard AB / SAI Global Scandinavia

  Valiguard AB / SAI Global Scandinavia

  Samla era certifieringar hos oss! Vi kan livsmedelssäkerhet! SAI Global Scandinavia / Valiguard AB är specialister på livsmedelssäkerhetsrelaterade certifieringar och en av de största aktörer på den Skandinaviska marknaden. Våra revisorer är alla myckekt kompetenta, har lång erfarenhet av livsmedelsindustrin och revisioner och talar minst ett skandinaviskt språk flytande. De flesta är dessutom godkända för fler än två standarder, och kan därför lätt kombinera flera certifieringssystem vid samma revisionstillfälle. Vi erbjuder certifiering mot BRC Food, BRC Storage & Distribution, BRC Pack, BRC Agents & Brokers, IFS Food, FSSC/ISO 22000, ISO 9001, ISO 14001, Marine Stewardship Council (MSC) och Aquaculture Stewardship Council (ASC), McDonald's kvalitetsledningssystem (inkl. SQMS), EU och KRAV-ekologisk livsmedelsförädling, import och KRAV-slakt m.m.
  Adress: Box 1931
  Postadress: 703 74 ÖREBRO
  Telefon: 0430-780 43
  E-post: foodsafety.sc@saiglobal.com
  Hemsida: www.valiguard.com
 • XiniX
  XiniX

  XiniX

  Telefon: 046 8 519 770 20
  E-post: info@xinix.se
  Hemsida: www.xinix.se
Livsmedel i fokus

Svetsarvägen 7
171 41 Solna
Tel +46 8 728 24 00
redaktionen@livsmedelifokus.se

Kontakta oss
LivsmedelsFöreningen

Skeppsbron 28, 4tr
111 30 Stockholm
Tel +46 8 714 50 45
info@livsmedel.se

Kontakta oss LivsmedelsFöreningens integritetspolicy
Annons: