Livsmedel.se

LivsmedelsFöreningen och Livsmedel i fokus

Livsmedelsdagarna 2017

Livsmedelsdagarna 2017

Program för Livsmedelsdagarna 13-15 september 2017,
Hotel Tylösand, Halmstad.

Välkommen!

Anmäl dig här »

Program som PDF-fil »

Tid:

13 - 15 september

Plats:
Hotel Tylösand, Halmstad

ONSDAG 13 SEPTEMBER
08.30 Livsmedelsgolf - spelas på Halmstad GK i Tylösand.
             Arrangör: Bird & Bird Advokat
14.00 Studiebesök: Välj mellan studiebesök på Berte Qvarn i Slöinge eller ölprovning på Krönleins Bryggeri i Halmstad.
16.15 Samling och förfriskning inför seminarium.
16.30 Seminarium: ABB lanserar en ny rapport om framtidens tech inom livsmedelsområdet. 
17.00 Registrering för konferensdeltagare, Hotel Tylösand.
19.30 Drink och välkomstbuffé.

TORSDAG 14 SEPTEMBER
K-HALLEN
09.00 Välkommen
09.05 Ska vi ha stora eller små livsmedelsföretag? 
             Ingela Stenson, ordförande, LivsmedelsFöreningen
09:35 Ett av världens största småföretag.
             Patrik Hansson, VD, Arla Sverige
10.20 Kaffe och förfriskningar.
11.00 Är den vegetariska trenden bra för det svenska köttet? 
            Jonas Tunestål, VD, KLS Ugglarps
11.40 "Jag säger upp mig - har jobbat här i två veckor och inte fått någon feedback." Så fungerar framtidens talanger i stora och små företag.
         Lovisa Sterner, Ungdomsbarometern
12.00 Lunch

TORSDAG/EFTERMIDDAG
Parallella seminarier (10-12 minuters presentation x 3).

13.00-16.00 
Seminarium: Små företag gör stor skillnad. Innovationspartners, finansiärer och goda exempel.
Charlotte Eklund-Jonsson, RISE
Lena Eckerdal-Rimsten, Vinnova
Anna Martinsson, Savolax
Anders Wallerman, Food for progress
Lokal: Tylöhus

13.00-16.00
Seminarium: Storproduktion vs småskalig profil – hur gör man och vad gillar konsumenterna?
Leif Börjesson, marknadsdirektör, Spendrups/Brutal Brewing
Kerstin Björk, VD, Warbro Kvarn
Patrik Myrelid, strategichef, Lantmännen
Lokal: Watson

13.00-16.00
Seminarium: Alla stora vill vara små. Matens väg från produkt till tjänst.
Ingela Stenson, omvärldsanalytiker, United Minds
Framtidens sätt att nå slutkonsumenten, hur du bygger ett starkt varumärke genom ambassadörskap och transparens.   
Sanna Danell, VD, Foodtruster
Rädda mat med teknik.
Ludvig Berling, produktchef, Karma
Lokal: K-hallen 

ÅTERSAMLING I K-HALLEN
16.20 Ingela med gäster, debatt och utfrågningar.
17.15 Mingel och förfriskningar i utställningen.
19.30 Drink / Bankett / Dans.
20.20 Prisutdelning Livsmedelspriset.

FREDAG 15 SEPTEMBER
K-HALLEN
09.00 Introduktion
09.05 Vinnare av Livsmedelspriset presenterar sig.
09.20 Vad händer när en av världens äldsta branscher möter hightech?
           Frida Boisen, digital chef, Bonnier Magazines & Brands
10.00 Vilken roll har handeln i framtiden?
          Jonas Arnberg, VD, HUI
10.30 Kaffe och förfriskningar.
11.00 Var finns pengarna? I det lilla eller i det stora?
          Carl Eckerdal, chefsekonom, Livsmedelsföretagen
11.20 Småskaligt i en storskalig bransch.
         Britt-Marie Stegs, VD, Hälsingestintan
11.50 Sammanfattning / Avslutning.
12.10 Lunch

 Med reservation för ändringar.

 

LivsmedelsFöreningen

Nybrogatan 39, 1 tr
114 39 Stockholm
Tel +46 8 714 50 45
info@livsmedel.se

Kontakta oss

Följ oss!

Facebook


Twitter

Annons: