Livsmedel.se

LivsmedelsFöreningen och Livsmedel i fokus

Livsmedelspriset 2019

VINNARE - Lantmännens Växthus!

2019 års Livsmedelspris delades ut under banketten den 12 september i samband med Livsmedelsdagarna i Tylösand.

Livsmedelspriset 2019
Mats Larsson, Jakob Lindahl, Emma Nordell, Jakob Söderström, Lantmännen

Juryns motivering

”Lantmännen vinner Livsmedelspriset för sitt tidiga och framsynta initiativ - Lantmännens Växthus - ett utbildningsprogram och en mötesplats som banar vägen för ökad innovation och samverkan inom hela livsmedelskedjan. Här skapas möjligheter för startups och entreprenörer med färska idéer. Med Växthuset visar Lantmännen att man tar innovationer på allvar och ger dem en näringsrik växtplats – från myllan till hyllan.”

LivsmedelsFöreningen delar sedan 1964 årligen ut Livsmedelspriset till personer, organisationer eller företag som på ett inspirerande och innovativt sätt tagit initiativ till, eller utvecklat, förutsättningar för att öka livsmedelsnäringens konkurrenskraft och utveckling.

 

LivsmedelsFöreningen är en ideell förening och en intresseorganisation för personer som är verksamma inom hela livsmedelskedjan. Sedan 1953 ger LivsmedelsFöreningen ut tidningen Livsmedel i fokus. Föreningen arrangerar konferenser, seminarier, studieresor och andra aktiviteter med syfte att ge deltagarna värdefullkunskap och tillfälle att skapa nya kontakter. Den mest välbesökta konferensen är ”Livsmedelsdagarna” som pågår i tre dagar varje höst. Föreningens verksamhet leds av styrelsen och kansliet finns i Stockholm.

Livsmedel i fokus

Svetsarvägen 7
171 41 Solna
Tel +46 8 728 24 00
redaktionen@livsmedelifokus.se

Kontakta oss
LivsmedelsFöreningen

Nybrogatan 39, 1 tr
114 39 Stockholm
Tel +46 8 714 50 45
info@livsmedel.se

Kontakta oss LivsmedelsFöreningens integritetspolicy
Annons: Nyhetsbrev