Livsmedel.se

LivsmedelsFöreningen och Livsmedel i fokus

Efter succén – nu söker Paradiset efter nya lokaler

Paradiset har slagit i taket vad gäller försäljningen av färdigrätter. Nu söker bolaget ett externt tillagningskök.
– Det är frustrerande att tvingas tacka nej till kunder, det är det värsta jag vet, säger vd Johannes Cullberg till Livsmedel i fokus.

Efter succén – nu söker Paradiset efter nya lokaler

 

För att möta konkurrensen från restaurangerna har många butiker börjat sälja olika typer av färdigmat.

Hos Paradiset är de packade färdigrätterna hett eftertraktade.
– Framförallt är det företag som efterfrågar detta, men just nu har vi inte kapacitet att tillgodose alla kunder, säger vd:n och grundaren Johannes Cullberg.

Därför är kedjan på jakt efter ett externt tillagningskök i Stockholm för att slippa tacka nej till fler kunder.
– Segmentet har stor potential, vi pratar tusentals rätter i veckan. Företagen har en betalningsvilja för de här produkterna, så det kan bli riktigt bra business.

Paradiset har i dag ett tillredningskök i butiken i Sickla – men det räcker helt enkelt inte till.

– Hade vi vetat om det stora intresset i ett tidigare skede hade vi byggt den butiken på ett annat sätt, säger Johannes Cullberg.

I det tilltänkta köket, som ska vara mellan 150 och 250 kvadratmeter stort, ska Paradiset bland annat tillaga sallader, smoothies och frukostar.

PONTUS EDMAN

Annons: Bergström FSCC
Livsmedel i fokus

Svetsarvägen 7
171 41 Solna
Tel +46 8 728 24 00
redaktionen@livsmedelifokus.se

Kontakta oss
LivsmedelsFöreningen

Nybrogatan 39, 1 tr
114 39 Stockholm
Tel +46 8 714 50 45
info@livsmedel.se

Kontakta oss LivsmedelsFöreningens integritetspolicy
Annons: Empack2019 Nyhetsbrev