Livsmedel.se

LivsmedelsFöreningen och Livsmedel i fokus

Estrella är Årets leverantör

Snacksföretaget Estrella har utsetts till Årets leverantör.
– Det här priset visar att vi gjort något bra och är ännu ett bevis för att den nysatsning vi gjorde för två år gett resultat, säger Åsa Ottersten, key account manager på Estrella.

Estrella är Årets leverantör
Årets Leverantör. Från vänster: Anna Jallai, Axfood Närlivs, Krister Lindell, Åsa Ottersten och Christer Eriksson från Estrellas säljavdelning. Foto: Claes Salomonsson.

Juryns motivering

”En extremt engagerad leverantör som på bästa sätt hjälper oss att driva försäljning inom servicehandeln. Detta genom att ha en egen engagerad säljkår och en ansvarig KAM som är både kunnig, driven och som alltid prioriterar oss och våra affärer. De senaste årens fantastiska lanseringar har drivit mervärde och innovation i en redan väletablerad kategori. Lanseringar som blivit älskade av oss alla och som vi gärna har med oss i soffan till helgen”.

I tuff konkurrens med övriga två finalister, Spendrup och Skånemejerier, har Estrella utsetts till Årets leverantör – ett pris som Axfood Närlivs står bakom och som delades ut på Globen i samband med Servicehandelsdagarna i Stockholm nu i helgen. 

– Jag är både stolt och glad över att handeln tycker att vi är en engagerad leverantör och att de satsningar vi gör verkligen uppskattas, säger Carina Hanson, vd för Estrella.

Vad är det ni har gjort då?

– För två år sedan beslöt vi att satsa på en egen och dedikerad säljkår, vilket tillfört värde och kundnytta i handeln. När man jobbar med och kan fokusera på en kategori fullt ut blir resultatet ofta bättre. Sedan är vi även duktiga på innovationer – det här är verkligen ett pris för hela företaget.

Hur ska ni fira det här?

– Haha, det blir nog som vi alltid gör – med tårta!

Estrella AB är en del av Estrella Maarud Holding AS som sedan 2014 ägs av Intersnack. Den svenska fabriken ligger i Angered i Göteborg och här tillverkas inte bara chips utan även ostbågar, jordnötter, jordnötsringar och olika dippsåser.

AGNETA RENMARK

Annons: Bergström FSCC
Livsmedel i fokus

Svetsarvägen 7
171 41 Solna
Tel +46 8 728 24 00
redaktionen@livsmedelifokus.se

Kontakta oss
LivsmedelsFöreningen

Nybrogatan 39, 1 tr
114 39 Stockholm
Tel +46 8 714 50 45
info@livsmedel.se

Kontakta oss LivsmedelsFöreningens integritetspolicy
Annons: Nyhetsbrev Empack2019