Livsmedel.se

LivsmedelsFöreningen och Livsmedel i fokus

Hej där, Frida Boisen

Frida Boisen, VP Head of Digital på Bonnier Magazines & Brands är en av talarna på Livsmedelsdagarna 13-15 september, Tylösand.

Hej där, Frida Boisen

Du medverkar som talare på Livsmedelsdagarna 2017.

Vad ska du tala om?  
- Om hur du kan göra digital succé med sociala medier. Hur du på ett enkelt och effektivt sätt når ut till hundratusentals. Hur du talar till hjärtat, vilka nycklar som behövs för att din kommunikation ska nå igenom bruset. Ni som jobbar med livsmedel, har förstås en guldsits. Varenda människa har en stark relation till mat - jag berättar vilka nycklar som behövs för att du ska nå ut med ditt budskap.

Varför är det ämnet aktuellt just nu?  
- Över 6 miljoner människor i Sverige har facebook. Det betyder att egentligen finns alla dina kunder där, som ett gigantiskt skyltfönster. Syns du inte där, missar du en gigantisk möjlighet att nå dina kunder. Sociala medier förändras ständigt. Jag berättar om de senaste trenderna och vad som fungerar just nu.

Vad är det allra viktigaste att tänka på när man ska jobba med sociala medier? 
- Att tala till hjärtat. Att verkligen göra ett starkt och fantastiskt innehåll som berör. Att alltid sätta kunden i fokus. Hur kan du göra hens liv roligare, bättre, härligare, enklare? Bjud på din kunskap och passion i sociala medier - då kommer du långt!

Se hela programmet här »

Anmälan »

Annons: Algol
Livsmedel i fokus

Svetsarvägen 7
171 41 Solna
Tel +46 8 728 24 00
redaktionen@livsmedelifokus.se

Kontakta oss
LivsmedelsFöreningen

Nybrogatan 39, 1 tr
114 39 Stockholm
Tel +46 8 714 50 45
info@livsmedel.se

Kontakta oss LivsmedelsFöreningens integritetspolicy
Annons: Svenskmarkning Plastseminarium Empack