Livsmedel.se

LivsmedelsFöreningen och Livsmedel i fokus

Hit leverarar Mathem gratis – om du köper en bostad

Köp en bostad – få gratis mat i ett år. Mathem lanserar ett nytt samarbete med en bostadsrättsförening i södra Stockholm. Alla som köper en lägenhet i föreningen får kostnadsfri mat hemlevererad i ett år.

Hit leverarar Mathem gratis – om du köper en bostad
Foto: Mathem.

Samarbetet mellan fastighetsbolaget Einar Mattsson och Mathem innebär att den som före den 15 december köper en lägenhet i det nya bostadsområdet Skulpturparken i Sköndal i södra Stockholm får fri mat hemlevererad, antingen till dörren, eller om lägenhetsinnehavaren inte är hemma, direkt in i kyl och frys, under ett år. Beloppet som hushållet får handla dagligvaror för varje månad beror på storleken på lägenheten.

Med hjälp av det digitala låssystemet Glue kan kunderna vid leveranstillfället låsa upp dörren för Mathem via sin mobil. Hela leveransen filmas av chauffören och skickas som ett videokvitto när leveransen är slutförd.

– In i kylen-leveranserna är ett sätt att underlätta vardagen ytterligare för våra kunder och det känns jättekul att Einar Mattsson valt oss som partner i detta samarbete, säger Sara Tranarp, ansvarig för affärsutveckling på Mathem.

SUSAN BERZELIUS

Annons: Krav
Livsmedel i fokus

Svetsarvägen 7
171 41 Solna
Tel +46 8 728 24 00
redaktionen@livsmedelifokus.se

Kontakta oss
LivsmedelsFöreningen

Nybrogatan 39, 1 tr
114 39 Stockholm
Tel +46 8 714 50 45
info@livsmedel.se

Kontakta oss LivsmedelsFöreningens integritetspolicy
Annons: Nyhetsbrev