Livsmedel.se

LivsmedelsFöreningen och Livsmedel i fokus

Hon är bäst på försörjningskedjan

Kristina Fransson, supply chain-direktör på Orkla Foods Sverige, prisas för sitt ledarskap och för det förbättringsarbete hon har lyckats genomdriva.
– Jag är superstolt, säger hon.

Hon är bäst på försörjningskedjan

Juryns motivering

”Kristina Fransson har i en extremt komplex och föränderlig vardag lyckats driva igenom ett långsiktigt förbättringsarbete inom Supply Chain-området, något som varit strategiskt viktigt för hela företaget. Fokus har legat på att förstå rotorsaker till problem samt att ta fram och driva igenom konkreta initiativ för att lösa dessa på både lång och kort sikt. Detta har lett till tydligt mätbara resultat bland annat i form av minskade kostnader, förbättrad leveranssäkerhet samt minskade utförsäljningar och kassationer.”

I stark konkurrens har Kristina Fransson utsetts till Årets Supply Chain Professional vid en prisceremoni på Grand Hôtel i Stockholm.

Priset delas varje år ut av Silf och Accenture  till den supply chain- eller inköpschef som åstadkommit framstående mätbara resultat av förändringsarbeten som väsentlig påverkat företagets resultat.

– Jag är glad och superstolt över att hela supply-teamet uppmärksammas på det här sättet! Med teamwork och samarbete i hela värdekedjan lyckas vi göra skillnad på riktigt, säger Kristina Fransson.

Annons: Bergström FSCC
Livsmedel i fokus

Svetsarvägen 7
171 41 Solna
Tel +46 8 728 24 00
redaktionen@livsmedelifokus.se

Kontakta oss
LivsmedelsFöreningen

Nybrogatan 39, 1 tr
114 39 Stockholm
Tel +46 8 714 50 45
info@livsmedel.se

Kontakta oss LivsmedelsFöreningens integritetspolicy
Annons: Nyhetsbrev Empack2019