Livsmedel.se

LivsmedelsFöreningen och Livsmedel i fokus

Livsmedelsresa till norra Italien

Det finns fortfarande chans att anmäla sig till LivsmedelsFöreningens resa till Emilia Romagna i norra Italien den 11-15 april. Under dagarna kommer vi att göra många intressanta studiebesök på små och stora livsmedelsföretag i Parma och Modena. Det blir ett mycket trevligt gäng som följer med och det finns två platser kvar. Reseledare är Ingela Stenson, Anna K Sjögren samt Giovanni Brandimarti från Italienska Handelskammaren i Stockholm.

Livsmedelsresa till norra Italien

PROGRAM:

Vi kommer till Parma på kvällen den 11 april. 
Tidigt på torsdagsmorgonen får vi se tillverkning av Parmigiano Reggiano. Sedan fortsätter dagen med studiebesök på Barilla. 
På kvällen äter vi middag på Trattoria Corrieri.

På fredagen åker vi till Modena för att besöka Tetra Pak och se stadens stolthet: tillverkning av balsamvinäger. 

På lördag blir det besök hos en tillverkare av lufttorkad skinka – prosciutto di Parma. Sedan blir det en tur till Bologna där vi får en rundvandring i stadens universitet som är ett av världens äldsta. 
På vägen från Bologna till Parma besöker vi en större livsmedelsbutik. 

På söndagsmorgonen går flyget tillbaka till Sverige.

Program och anmälan »

comments powered by Disqus
Annons: Morgondoppet2018
LivsmedelsFöreningen

Nybrogatan 39, 1 tr
114 39 Stockholm
Tel +46 8 714 50 45
info@livsmedel.se

Kontakta oss

Integritet

Vår integritetspolicy

Följ oss!

Facebook


Twitter

Annons: