Livsmedel.se

LivsmedelsFöreningen och Livsmedel i fokus

Mer kunskap, fler insikter

2018 blir ett fullmatat år för LivsmedelsFöreningen: med konferenser, mentorprogram och studieresa till Italien. Ingela Stenson, LivsmedelsFöreningens ordförande, berättar mera:

Mer kunskap, fler insikter
Ingela Stenson, ordförande LivsmedelsFöreningen

LivsmedelsFöreningens uppgift är att se till att du som jobbar i livsmedelsbranschen får input som du har nytta av i ditt jobb. Vårt mål är att du känner att medlemskapet ger dig bättre koll på läget kring allt som händer i livsmedelsvärlden.

Och det händer mycket nu och framöver! Därför skärper vi oss allt vad vi kan och utvidgar vår verksamhet med en ännu bättre tidning 2018, Livsmedelsdagarna 2018 med riktigt vasst innehåll, fler seminarier om superviktiga frågor, ett nytt Mentorprogram och – för första gången – ska vi resa tillsammans! 

Följ med oss till Italien! En riktigt intressant, rolig, insiktsfull resa är vårt mål. Jag kommer att vara reseledare tillsammans med Anna Sjögren, författare och välkänd skribent i Livsmedel i fokus. Det är en unik, skräddarsydd resa i trakterna av Parma och Bologna. Barilla (unikt besök med expertinriktning!), Parmigiano Reggiano, Parmalat, prosciutto di Parma står på önskelistan, vi jobbar för fullt med programmet. Boka in 11-15 april 2018, kolla medlemsutskick eller här på sidan för anmälan. Det blir en speciell resa med minnen för livet, vågar vi lova, vi vet redan att diskussionerna kommer att vara många och givande, inlärnings- och skratt-faktorn blir hög. 
Till programmet »

Behöver du en mentor? Vi startar vårt nya Mentorprogram i januari och har en rad kloka, insiktsfulla och smarta moderatorer som du kan få tillgång till. Vi har fått signaler om ett ökat behov av vägledning, kunskap, idéutveckling och guidning för er medlemmar. Är du ung och vill ha en mentor eller är du lite äldre och vill ha en ung mentor – till exempel för att guida dig i det digitala landskapet? Vi kommer att sy ihop er i lämpliga konstellationer. 
Till programmet »

Tillsammans med er vill vi verka för en mer framgångsrik livsmedelsbransch. En bransch som aldrig blir överflödig, som inte kan ersättas av robotar mer än delvis och som är högt skattad och älskad av folket för att den ger gemenskap och skapar smakupplevelser, näring, skratt och livsglädje.
Välkomna till våra aktiviteter 2018!

Annons: Algol
Livsmedel i fokus

Svetsarvägen 7
171 41 Solna
Tel +46 8 728 24 00
redaktionen@livsmedelifokus.se

Kontakta oss
LivsmedelsFöreningen

Nybrogatan 39, 1 tr
114 39 Stockholm
Tel +46 8 714 50 45
info@livsmedel.se

Kontakta oss LivsmedelsFöreningens integritetspolicy
Annons: