Livsmedel.se

LivsmedelsFöreningen och Livsmedel i fokus

Namnbyte ska stärka varumärket

AB Bakels Aromatic byter namn till Bakels Sweden AB. Det nya namnet och den gemensamma identiteten är två av flera satsningar som görs för att stärka bolagets position på den internationella marknaden.

Namnbyte ska stärka varumärket
John Larsen, vd för Bakels Sweden AB.

Det var 2011 som Bakelsgruppen förvärvade Aromatic AB för att utöka produktsortimentet och befästa positionen som ett innovativt bolag. Nu är det dags att ta nästa steg: Ett namnbyte från Bakels Aromatic till Bakels Sweden.
– I samband med att vi stärker vår varumärkesimage kommer kunder, leverantörer och partners att se ett antal andra förbättringar. Som till exempel att vi moderniserar vår anläggning samt rekryterar viktig personal, säger John Larsen, som tog över vd-posten i januari 2018.

När han flyttade från Manchester till Göteborg såg han stora tillväxtmöjligheter och hade redan då bestämt sig för att sätta sin prägel på företaget. Med sig har han 20 års erfarenhet inom livsmedelsindustrin i Storbritannien och dessförinnan 14 år inom bakindustrin i hemlandet Danmark. 

Bakelsgruppen startade 1904 i Amsterdam och etablerade sig 1943 i Göteborg och har under åren levererat bageriingredienser till allt från stora industribagerier till små hantverksbagerier över hela världen.

AGNETA RENMARK

 

Annons: Bergström FSCC
Livsmedel i fokus

Svetsarvägen 7
171 41 Solna
Tel +46 8 728 24 00
redaktionen@livsmedelifokus.se

Kontakta oss
LivsmedelsFöreningen

Nybrogatan 39, 1 tr
114 39 Stockholm
Tel +46 8 714 50 45
info@livsmedel.se

Kontakta oss LivsmedelsFöreningens integritetspolicy
Annons: Nyhetsbrev