Livsmedel.se

LivsmedelsFöreningen och Livsmedel i fokus

Nu blir nyttigt roligt på Lidl

Gurkodiler, undulattomater och pyttepaprika. Lidl vill göra det lättare och roligare för kunderna att välja nyttig och hälsosam mat och lanserar därför åtta frukt- och grönsaksfavoriter i miniformat.

Nu blir nyttigt roligt på Lidl

Med mottot ”Nu blir det roligare att vara nyttigt” lanserar Lidl ett helt nytt frukt- och gröntsortiment. Sortimentet består av särskilda, mindre sorter med mycket smak och förpackningarna har fått ett lekfullt utseende. 

– Vi vill underlätta för alla, stora och små att välja nyttigt och grönt. Förpackningsstorleken gör att det är lätt att ta med dem på till exempel utflykten och i bilen. Eftersom själva frukterna och grönsakerna är så pass mycket mindre än deras större motsvarigheter passar de perfekt som mellanmål, säger Peter Reisenzein, inköpschef för frukt, grönt, blommor och plantor.

Följande gröna favoriter ingår i det nya sortimentet: Apans bananer, gurkodiler, pyttepaprika, undulatomater, piron päron, äppel päppel, sagomorötter och nalles blåbär. I november lanseras även cool kål samt så kallade leopardiner.

 

Annons: Bergström FSCC
Livsmedel i fokus

Svetsarvägen 7
171 41 Solna
Tel +46 8 728 24 00
redaktionen@livsmedelifokus.se

Kontakta oss
LivsmedelsFöreningen

Nybrogatan 39, 1 tr
114 39 Stockholm
Tel +46 8 714 50 45
info@livsmedel.se

Kontakta oss LivsmedelsFöreningens integritetspolicy
Annons: Empack2019 Nyhetsbrev