Livsmedel.se

LivsmedelsFöreningen och Livsmedel i fokus

Oatly budade för en plats hos Ica

Bli inte förvånad om Toni Petersson, vd för Oatly, dyker upp hos Ica-Stig under 2019. Havredrycksproducenten har nämligen betalat drygt 52 000 för sin medverkan i världens längsta reklamdokusåpa.

Oatly budade för en plats hos Ica

Ica auktionerade ut en plats i sin reklamdokusåpa, med Stig, Cindy, Sebastian och alla de andra välkända rollkaraktärerna, till högstbjudande via Musikhjälpen. Vann gjorde Oatly, Sveriges största havredrycksproducent, som lagt ett bud på 52 102 kronor.

Enligt en intervju i tidningen Resumé är det vd Toni Pettersson som kommer att få äran att medverka på det ena eller andra sättet i serien någon gång under 2019.

– Vi tänkte att det skulle bli en kul överraskning för Toni att han får vara med i en Ica-film. Eller kul och kul – en överraskning helt enkelt. Med tanke på hur motsträvig han varit när vi velat ha med honom i våra egna filmer är det väl tveksamt om han uppskattar idén, mer än att han såklart ser uppsidan i att vi stöttar Musikhjälpen”, säger Martin Ringqvist, creative director på Oatly, till tidningen.

Att trissa upp priset på budgivningen och bidra med en slant till Musikhjälpen var enligt honom det viktigaste.

– Sedan hoppas vi såklart att på ett eller annat sätt kunna bidra till en kul Ica-film också.

Det första avsnittet av Icas reklamsåpa sändes för ganska precis 17 år sedan. Tanken var att det skulle bli fem avsnitt; snart är man uppe i 700.

 AGNETA RENMARK

Annons: Bergström FSCC
Livsmedel i fokus

Svetsarvägen 7
171 41 Solna
Tel +46 8 728 24 00
redaktionen@livsmedelifokus.se

Kontakta oss
LivsmedelsFöreningen

Nybrogatan 39, 1 tr
114 39 Stockholm
Tel +46 8 714 50 45
info@livsmedel.se

Kontakta oss LivsmedelsFöreningens integritetspolicy
Annons: Empack2019 Nyhetsbrev