Livsmedel.se

LivsmedelsFöreningen och Livsmedel i fokus

Ses vi på Livsmedelsdagarna? Arlas VD och ....

... KLS/Ugglarps VD kommer, Lantmännen, Food for Progress och Karma kommer också. Och Savolax, Warbro Kvarn, Hälsingestintan och Spendrups. Alla kommer de att berätta hur de tolkar dagens och framtidens möjligheter och hinder.

Ses vi på Livsmedelsdagarna? Arlas VD och ....

Ungdomsbarometern berättar hur vi ska dra till oss framtidens talanger och hur de tänker. Du träffar dessutom hundratals kollegor i livsmedelsbranschen, de är fulla av kunskap och insikter.

Framtidens tech inom livsmedelsområdet är rubriken på seminariet som ABB rivstartar Livsmedelsdagarna med 2017, den 13 september kl 16.15. Food Techintresset är på rekorduppgång och det händer oerhört mycket på området. Under årets Almedalsvecka var Food Tech ett av samtalsämnena och flitigt diskuterat. Det här är ett område som kräver kunskap och det går fort! ABB har utsett livsmedelsindustrin till sin nya favoritkund och kommer att presentera hur de ser på Food Tech, automation och robotar, hur investeringarna kan finansieras, vad som behöver göras i både stora och små företag. Bra exempel kommer att redovisas. Missa inte detta!

Och mycket annat. Läs mer i programmet

Anmäl dig nu!

#livsmedelsdagarna2017

Annons: Algol
Livsmedel i fokus

Svetsarvägen 7
171 41 Solna
Tel +46 8 728 24 00
redaktionen@livsmedelifokus.se

Kontakta oss
LivsmedelsFöreningen

Nybrogatan 39, 1 tr
114 39 Stockholm
Tel +46 8 714 50 45
info@livsmedel.se

Kontakta oss LivsmedelsFöreningens integritetspolicy
Annons: Svenskmarkning