Livsmedel.se

LivsmedelsFöreningen och Livsmedel i fokus

Tar hjälp av 50 familjer för att vässa konceptet

Mat ska vara roligt, enkelt och gott. Nu får 50 familjer möjlighet att testa Urban Delis relanserade middagstips från butik och saluhall, i syfte att ta fram ”den perfekta middagslösningen som passar den urbana familjen”.

Tar hjälp av 50 familjer för att vässa konceptet

Detta är Urban Deli

En mix av butik, restaurang, bar och saluhall som finns på tre platser i Stockholm: på Nytorget, i Sickla och på Sveavägen. Dessutom har man ett eget produktionskök. Axfood äger 90 procent av Urban Deli. Syftet är bland annat ”att bättre förstå vad som skapar inspiration hos storstadskunden”.

På bara 30 minuter fick Urban Deli in över 300 intresseanmälningar från familjer som ville testa det nya konceptet. Testet, som pågår under en månad, går ut på att familjerna löpande testar olika middagar och för en dialog med Urban Deli om smak, innehåll, förpackningar och distribution. 

– Vi vet att våra gäster vill äta god mat med hög kvalitet, men att de har lite tid att lägga på matlagning i vardagen. Med stor variation i olika rätter, och fokus på stor andel vegetariska alternativ, gör vi det nu enkelt att med ett digitalt gränssnitt förbeställa och hämta maten i butiken. Vi får också möjlighet att hålla en kontinuerlig dialog med de här familjerna som hjälper oss att utveckla erbjudandet, säger Sibel Wolff, marknadschef på Urban Deli.

Middagslösningarna består av halvlagade veganska, lakto-ovo-, fisk- och kötträtter som tar mellan 10 och 30 minuter att färdigställa. All mat är lagad från grunden och innehåller inga tillsatser, köttet är av svenskt ursprung och förpackningarna är gjorda av antingen förnyelsebar råvara eller återvunnen plast.

Middagslösningarna är paketerade som kassar och kostar mellan 89 och 179 kronor för två personer. 

AGNETA RENMARK

 

Annons: Bergström FSCC
Livsmedel i fokus

Svetsarvägen 7
171 41 Solna
Tel +46 8 728 24 00
redaktionen@livsmedelifokus.se

Kontakta oss
LivsmedelsFöreningen

Nybrogatan 39, 1 tr
114 39 Stockholm
Tel +46 8 714 50 45
info@livsmedel.se

Kontakta oss LivsmedelsFöreningens integritetspolicy
Annons: Global Werbeagentur Nürnberg Nyhetsbrev Diversified (1)