Livsmedel.se

LivsmedelsFöreningen och Livsmedel i fokus

Trendseminarium 13 mars

Årets trendseminarium går av stapeln den 13 mars. Många spännande föreläsare som inte bara följer trender utan även sätter dem. De delar med sig av sin kunskap om framgångsrik produktutveckling, innovation och kommunikation med konsumenterna.

Trendseminarium 13 mars

Innovation, produktutveckling och kommunikation - hur lyckas man?

Katarina Graffman, VD, doktor i antropologi, Inculture
Spaning mot framtidens konsumtionskultur.

Reetta Kivelä, Gold&Green
Storyn bakom Pulled Oats - ett av de senaste veganska tillskotten på marknaden. 

Gustav Johansson, driver Jävligt gott, en av Sveriges största vegobloggar
Tjäna pengar på att göra gott - Vegotrenden är här för att stanna.

Ingela Stenson, omvärldsanalytiker, United Minds
Smakprov på de senaste trenderna.

Johannes Cullberg, Grundare och VD, butikskedjan Paradiset
Hur David vinner mot Goliat i kampen om riktig mat.

Elisabet Qvarford, VD, Svenskt Kött
Kött är helt ute – eller?

Ingrid Larsson, Näringsfysiolog, med dr, Sahlgrenska Sjukhuset
En flod av dieter - men vilka är vetenskapligt underbyggda?

Jonna Ekman, Marknadschef, KIT Mat
Hemligheten bakom KIT Mats framgångar på sociala medier.

Fullständigt program och anmälan »

#trendseminarium2018

comments powered by Disqus
Annons: Morgondoppet2018
Annons: Absolut Company