Livsmedel.se

LivsmedelsFöreningen och Livsmedel i fokus

Veg of Lund kör ut nytt koncept med egen bil

Livsmedelsföretaget Veg of Lund lanserar direktbilskoncept för att stärka relationerna med återförsäljare och konsumenter.
– Vi vill få mer personlig kontakt med kunder och konsumenter, säger marknads- och försäljningschefen Roy Giordano.

Veg of Lund kör ut nytt koncept med egen bil

Veg of Lund…

…grundades 2016 och är verksamt inom den snabbt växande marknaden för växtbaserade livsmedelsprodukter. Bolaget har, baserat på forskning vid Lunds universitet, tagit fram en patenterad och värmestabil emulsion bestående av potatis och rapsolja, som innehåller höga halter av omega 3 och är fri från allergener. My Foodie, en matig smoothie i tre olika smaker som lanserades 2018, är den första produkten som är baserad på emulsionen.

I dagarna rullar Veg of Lund ut sin nya konceptförsäljningsbil, där bolagets egen chaufför ska möta kunder och konsumenter som köper företagets växtbaserade smoothieprodukt My Foodie.

Skåne är första region ut, därefter kommer bilar även att rulla i Göteborgs- och Stockholmsområdena.

– Med bilen når vår chaufför konsumenter på fler platser än i butikerna. Vi har möjlighet att finnas med på stora sport- och nöjesevenemang eller kan överraska i vardagen genom att finnas där man behöver en extra energikick. Vi kommer att använda våra sociala medier för att meddela var vi är, säger Roy Giordano.

My Foodie finns i dagsläget i bland annat Ica, Paradiset och Urban Deli och på storhushållsmarknaden via Martin & Servera och Out of Home.

AGNETA RENMARK

Annons: Bergström FSCC
Livsmedel i fokus

Svetsarvägen 7
171 41 Solna
Tel +46 8 728 24 00
redaktionen@livsmedelifokus.se

Kontakta oss
LivsmedelsFöreningen

Skeppsbron 28, 4tr
111 30 Stockholm
Tel +46 8 714 50 45
info@livsmedel.se

Kontakta oss LivsmedelsFöreningens integritetspolicy
Annons: